Frontleppe V.1 Alfa Romeo Gt

MaxtonSKU:AL-GT-FD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe V.1 Alfa Romeo GT: Ultimat Stil og Styrke

Frontleppe V.1 Alfa Romeo GT er laget av førsteklasses ABS-plast, et materiale som er utbredt i bilindustrien for å produsere fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Frontleppen gjennomgår strenge kvalitetskrav, og er TÜV-godkjent for å sikre dens høye holdbarhet, fleksibilitet og kvalitet på materialet.

Effektiv og Robust

Du kan stole på den høye kvaliteten på denne frontleppen. ABS-plast er kjent for sin holdbarhet og fleksibilitet, som gjør frontleppen V.1 til et robust og effektivt tilbehør til din Alfa Romeo GT. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige elementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn, og du kan være trygg på at denne frontleppen blir et flott tillegg til bilen din.

Forvandlende Utseende

Frontleppe vil gi din Alfa Romeo GT et dramatisk forbedret utseende. Denne elegant designet frontleppen vil gi din bil et mer distinkt og tilpasset utseende. Du vil merke en drastisk forandring i bilens estetikk som med sikkerhet vil tiltrekke seg oppmerksomhet på veien.

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge. Du kan stole på oss for kvalitetsprodukter og effektiv service for din Alfa Romeo GT.