Sideskjørt diffusers Alfa Romeo 159

MaxtonSKU:AL-159-SD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Diffusers Alfa Romeo 159: Høykvalitets, Holdbart og Stilig

Maxton Design er stolt av å presentere vårt premium Sideskjørt diffusers Alfa Romeo 159. Laget av ypperlig ABS-plast, et materiale kjent for sin høye holdbarhet og fleksibilitet, er våre Sideskjørt diffusers akkurat det bilen din trenger for et oppgradert utseende.

Høy Kvalitet ABS-plast for Økt Holdbarhet

ABS-plast er et populært materiale i bilindustrien brukt til å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette produktet har gått gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, videre bevis på holdbarheten, fleksibiliteten og kvaliteten på materialet det er laget av.

Dramatisk Forbedring av Bilens Utseende

Et perfekt tillegg til din bil, vil Sideskjørt diffuser gi et dramatisk bedre utseende på begge sider av bilen. Det følger med en monteringsmanual med klare instruksjoner og alle nødvendige monteringselementer, noe som gjør installasjonsprosessen enkel og grei.

Autorisert Maxton Design Distributør i Norge

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, og bringer deg topp kvalitetstilbehør til din bil. Med Sideskjørt diffusers Alfa Romeo 159, kan du være sikker på at du vil få et produkt av høy kvalitet som tilfører din bil både funksjonalitet og stil.