Støtfangerskjørt Valance Bak Vw Golf VI Without Exhaust Hole

MaxtonSKU:VW-GO-6-RS0G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Støtfangerskjørt Valance Bak Vw Golf VI Uten Eksoshull

Denne Støtfangerskjørt Valance er designet for Vw Golf VI og kommer uten et eksoshull. Vårt produkt vil gi bilen din et radikalt forbedret utseende, med en stilig og dristig finish. Laget av høy kvalitets ABS-plast, et materiale som blir mye brukt innen bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet, sikrer dette produktet holdbarhet og fleksibilitet.

Autorisert Fordeler av Maxton Design produkter i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, garanterer vi at vårt Støtfangerskjørt Valance bak Vw Golf VI er av høyeste kvalitet. Dette produktet har gjennomgått strenge kvalitetskontroller og er TÜV-godkjent, og dermed sikrer vi kundens tillit.

Elegant og Enkel Montering

Denne diffuseren kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Du trenger ikke bekymre deg for noen ekstra trinn - det er så enkelt som det kan få. Øk bilens estetikk med en ny, elegant Støtfangerskjørt Valance bak Vw Golf VI.

Velg blant To Typer Etterbehandling

Du kan velge mellom to typer etterbehandling for ditt Støtfangerskjørt Valance - tekstur eller glans. Velg den som passer best til bilens design og dine personlige preferanser.

Så, oppgrader din bil i dag med vårt høykvalitets, fleksible og holdbare Støtfangerskjørt Valance bak Vw Golf VI Uten Eksoshull for en overlegen bilopplevelse.