Vinger Canards Honda Civic X Type R

MaxtonSKU:HO-CI-10-TYPE-R-CNC-CAN1A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.599 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Forbedre din Honda Civic X Type R med Våre Canards

Elevate din kjøreopplevelse med vår komplette sett av Canards, designet spesielt for din Honda Civic X Type R (2017-) . Konstruert av høykvalitets ABS-plast, disse Canards er robuste, fleksible og klare til montering. De kommer i en stilig svart farge, men kan males hvis du vil gi bilen din en ekstra personlig touch.

ABS-Plast: Økt Styrke og Fleksibilitet

Våre Canards er laget av ABS-plast, et materiale spesielt opprettet for bruk i bilindustrien. ABS er kjent for sin utmerkede styrke og bøyelighet, og er det samme materialet som brukes til å produsere fabrikkstøtfangere og andre bildeler. Disse Canards vil tåle belastningen av daglig bruk og beholde sitt elegante utseende i mange år fremover.

TUV Materialgutachten Sertifisert og Autorisert Maxton Design Distributør

Vi gleder oss over å være en autorisert distributør av Maxton Design i Norge. Våre Canards har fått TÜV Materialgutachten sertifisering. Dette bekrefter deres høye kvalitetsstandarder. Med våre Canards på din Honda Civic X Type R, kan du kjøre i stil og være trygg på at du har installert pålitelige, førsteklasses bilkomponenter.

Ditt Neste Steg For En Bedre Kjøreopplevelse

Gjør en forskjell på kjøretøyet ditt i dag ved å velge vår Canards. Du trenger ikke ekstra arbeid, produktet er klart til montering. Det er tid å gi bilen din den oppgraderingen den fortjener. Bestill nå og se forskjellen selv!