Kompressor Til Luftfjæring System Med Tilbehør ver1

DASSKU:IN.110.400
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris6.399 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 7-10 virkedager)
Frakt:
199,-
sett

Beskrivelse

Kompressor til Luftfjæring System for Enkeltkretssystem: En Nødvendighet for Din Bil

Oppgrader bilens ytelse med vår kompressor til luftfjæring system. Dette er et uunnværlig biltilbehør som sikrer optimal ytelse og komfort på veien.

Forbedre Kjøreopplevelsen

Vår høy ytelse kompressor gir en jevn og behagelig kjøreopplevelse, uavhengig av terreng eller kjøreforhold. Den forbedrer bilens stabilitet og håndtering, noe som gir deg full kontroll over kjøretøyet ditt.

Imponerende Spesifikasjoner

Med en spenning på 12V, et maksimalt trykk på 10.20 ATM, og en ytelse på 36.64 L/min, leverer denne kompressoren enestående resultater. Den er spesielt designet for enkeltkrets systemer, og oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og ytelse.

Holdbar og Pålitelig

Vår kompressor til luftfjæring system er laget for å vare. Den er robust, holdbar og designet for å motstå tøffe kjøreforhold. Du kan stole på at den vil levere konsekvent høy ytelse, tur etter tur.

Enkel å Installere

Denne kompressoren er enkel å installere, noe som betyr at du kan komme deg ut på veien raskere. Den er kompatibel med de fleste bilmodeller, noe som gjør den til et praktisk valg for alle bilentusiaster.