Sideskjørt Bmw 5 E60 / E61 PHENOMEN M5 Look

MaxtonSKU:BM-5-60-M5-S1A
5 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.499 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Bmw 5 E60 / E61 PHENOMEN M5 LOOK: Rivolusjoner ditt kjøretøyets estetikk

Det å designe en bil er like mye en kunstform som det å kjøre en - det krever både talent og dedikasjon. Vårt Sideskjørt Bmw 5 E60 / E61 PHENOMEN M5 LOOK har blitt spesialdesignet for å fremheve din bil og dens unike egenskaper. Laget av høykvalitets ABS-plast, et materiale kjent for sin fantastiske holdbarhet og fleksibilitet i bilindustrien, dette produktet har gjennomgått strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent.

Dett er den perfekte forbedringen for din bil: Et drastisk bedre utseende med forbedret kvalitet

Vårt Sideskjørt Bmw 5 E60 / E61 PHENOMEN M5 LOOK vil gi bilen din et mer imponerende utseende fra alle sider. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringelementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det krever ingen ekstra trinn, noe som sparer deg for tid og anstrengelse.

Vi er din betroede Maxton Design distributør i Norge

Vi er autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Vår dedikasjon til kvalitet og service sikrer at vi bare tilbyr produkter som er laget for å vare, gi enestående verdi og forbedre estetikken til ditt kjøretøy. Velg oss for din Sideskjørt Bmw 5 E60 / E61 PHENOMEN M5 LOOK investering i dag.