Grill Bmw F30 / F31 10.11- M3 Look Glossy Black

Spar 400,-
Tuning-TecSKU:GRBM51-TS-D
26 anmeldelser

Pris:
Salgspris999 kr Ordinær pris1.399 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
PÃ¥ lager (Leveringtid: 1-2 virkedager)
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
sett

Beskrivelse

Oppgrader Din BMW F30 / F31 med M3 LOOK GLOSSY BLACK Grill

Ønsker du å gi din BMW F30 / F31 et nytt og oppgradert utseende? Vår M3 LOOK GLOSSY BLACK grill er det perfekte tilbehøret for å oppnå dette. Denne grillen er designet for å passe perfekt til din BMW, og gir bilen din et mer sporty og luksuriøst utseende.

Forbedre Bilens Utseende

Med vår M3 LOOK GLOSSY BLACK grill, vil din BMW F30 / F31 skille seg ut fra mengden. Denne grillen er laget av høykvalitets materialer og har en blank sort finish som gir bilen din et elegant og sofistikert utseende.

Enkel Installasjon

Denne grillen er designet for å være enkel å installere. Du trenger ikke noen spesielle verktøy eller ferdigheter for å montere den på bilen din. Alt du trenger er litt tid og tålmodighet, og bilen din vil se ut som en helt ny BMW.

Holdbar og Langvarig

Vår M3 LOOK GLOSSY BLACK grill er laget for å vare. Den er laget av robuste materialer som tåler de tøffeste kjøreforholdene. Du kan være sikker på at denne grillen vil vare i mange år fremover.

2 Ã…rs Garanti

Vi er så sikre på kvaliteten på vår M3 LOOK GLOSSY BLACK grill at vi tilbyr en 2 års garanti på den. Dette betyr at du kan kjøpe med tillit, vel vitende om at du får et produkt av høy kvalitet som er bygget for å vare.

Norges Beste Tilbud

Vi er stolte av å tilby de beste tilbudene på biltilbehør i Norge. Vår M3 LOOK GLOSSY BLACK grill er ingen unntak. Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å oppgradere bilen din til en rimelig pris.