Vi følger opp ordre fortløpende. Vi opprettholder strenge regler for hygiene og sikkerhet.
Ring oss på +47 93 98 11 93

Skjermbreddere


Dersom du ofte ferdes i vanskelig terreng med kjøretøyet ditt, kan hjulbueutvidere være et nyttig utstyr som sparer deg for mange problemer mens du kjører. Dette er tilbehør som gjør at kjøretøyet ditt tilpasser seg tøffe forhold raskt og effektivt. Dessuten gir det ytterligere beskyttelse mot prutende gjørme, vann, ect.


Det er ingen tvil om at det kan være en fordel å utstyre seg med ekstra utvidede fendere, spesielt når det gjelder terrengkjøretøy. De ser veldig bra ut, men deres største fordel er høy funksjonalitet. Den gir en ekstra beskyttelse mot stoffer som potensielt kan skade kjøretøyets kropp. Dessuten blir smussmengden mindre, slik at du slipper å måtte vaske kjøretøyet like ofte. Du kan si at hjulbueutvidere er bilturistens beste venn.

 

Ser du etter hjulbueutvidere av høyeste kvalitet, er det verdt å bli kjent med vårt brede utvalg som er tilgjengelig i butikken vår! Nomax er en av få selgere som fokuserer på å kombinere holdbarhet, funksjonalitet og estetisk utseende. Vi tilbyr et komplett sett med produkter til en veldig attraktiv pris. Vårt fokus er på kundetilfredshet, og det er derfor vi streber etter å oppfylle kravene til selv de mest krevende bilentusiastene.

 

Vi har et bredt utvalg av hjulbueutvidere, og oppfordrer deg derfor til å bli kjent med de enkelte varene. Du finner modeller skreddersydd til kjente kjøretøymerker, samt universelle hjulbueutvidere som passer til de fleste biler. For ytterligere informasjon om de forskjellige parameterne som skiller individuelle og universelle hjulbueutvidere, oppfordrer vi deg til å bli kjent med deres tekniske spesifikasjoner. På den måten sørger du for at de er kompatible med bilen din. Derfor er det verdt å stole på spesialistene fra Nomax og utstyre deg med produkter av ypperste klasse uten å betale for mye.