Stigtrinn Toyota Rav4 09-10 - Grand Pedana

Spar 2.300,-
misutonidaSKU:GP/245/IX-D
5 anmeldelser

Fargen på produktet: Polert stål
Pris:
Salgspris3.299 kr Ordinær pris5.599 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 1-2 virkedager)
Frakt:
299 kr eller henting Drammen gratis
sett

Beskrivelse

Grand Pedana - Stigtrinn for Toyota RAV4 09-10

Grand Pedana stigtrinnet er det perfekte tilbehøret for din Toyota RAV4 09-10. Det gir enkel tilgang til bilen og forbedrer utseendet samtidig. Med dette stigtrinnet kan du enkelt stige inn og ut av bilen uten å bekymre deg for skader eller slitasje. Stigtrinnet er laget av høykvalitetsmaterialer som sikrer langvarig holdbarhet.

Forbedret komfort og stil

Grand Pedana stigtrinnet er designet for å forbedre komforten i din Toyota RAV4 09-10. Med sin solide konstruksjon og ergonomiske design gir det en stabil og behagelig overflate for å tråkke inn og ut av bilen. Stigtrinnet er også et stilfullt tillegg til utseendet til din bil, noe som gir den et sporty og elegant preg.

Holdbart og slitesterkt

Stigtrinnet er produsert av holdbare materialer som tåler tøffe værforhold og daglig bruk. Det er motstandsdyktig mot rust, korrosjon og slitasje, og vil beholde sitt gode utseende i mange år fremover. Med Grand Pedana stigtrinnet kan du være sikker på at du investerer i et kvalitetsprodukt som vil vare.

Enkel installasjon

Grand Pedana stigtrinnet leveres med alt nødvendig monteringsutstyr og en detaljert bruksanvisning. Den enkle installasjonen gjør det mulig for deg å montere stigtrinnet selv, uten behov for profesjonell hjelp. Du vil raskt kunne nyte fordelene med dette praktiske tilbehøret.

Passer perfekt til Toyota RAV4 09-10

Dette stigtrinnet er spesifikt designet for å passe perfekt til Toyota RAV4 09-10-modellen. Det vil garantert passe sømløst inn i utseendet til din bil og gi den et unikt preg. Gjør din Toyota RAV4 09-10 mer funksjonell og attraktiv med Grand Pedana stigtrinnet.

- Lengde: 177 cm

- Bredde: 13 cm

- Passer til: Toyota RAV4 09-10