Stigtrinn Kia Sportage 10-15 - Grand Pedana Oval

Spar 2.000,-
misutonidaSKU:GPO/275/IX-D
5 anmeldelser

Fargen på produktet: Polert stål
Pris:
Salgspris3.999 kr Ordinær pris5.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 1-2 virkedager)
Frakt:
299 kr eller henting Drammen gratis
sett

Beskrivelse

Stigtrinn til Kia Sportage 10-15 - Grand Pedana Oval

Opplev økt komfort og tilgjengelighet med våre Grand Pedana Oval stigtrinn til Kia Sportage 10-15. Disse stigtrinnene er perfekte for å lette inn- og utstigning fra kjøretøyet, samtidig som de gir en stilig og moderne stil.

Holdbar konstruksjon

Våre stigtrinn er laget av førsteklasses materialer som sikrer holdbarhet og lang levetid. Du kan stole på at disse stigtrinnene tåler røffe værforhold og daglig bruk.

Enkel montering

Med enkel montering kan du raskt og enkelt installere stigtrinnene på din Kia Sportage 10-15. Alt nødvendig monteringsutstyr følger med, slik at du kan komme i gang med å nyte fordelene med stigtrinnene uten forsinkelser.

Stilig og moderne

Grand Pedana Oval stigtrinn er ikke bare funksjonelle, men også stilige. Med sin elegante design og moderne utseende vil disse stigtrinnene gi din Kia Sportage 10-15 et løft både visuelt og praktisk.

Forbedret tilgjengelighet

Med stigtrinnene blir det enklere å komme inn og ut av kjøretøyet, spesielt for eldre personer, barn eller personer med nedsatt bevegelighet. Du kan føle deg trygg og komfortabel uansett hvem som bruker bilen.

  • Passer til: Kia Sportage 10-15
  • Stil: Grand Pedana Oval
  • Materiale: Holdbart stål
  • Farge: Polert Stål