Drivstofftank - Toyota Hiace 95-15 - dieseltank

NomaxSKU:6906-00-8185008P
28 anmeldelser

Pris:
Salgspris9.199 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 7-10 virkedager)
Frakt:
399,-
stk

Beskrivelse

Drivstofftank til Toyota Hiace 95-15: En Dieseltank av Høy Kvalitet

Drivstofftanken er en essensiell del av din Toyota Hiace. Denne dieseltanken er spesielt designet for å passe til Toyota Hiace-modeller fra 1995 til 2015. Den er laget med høyeste kvalitetsstandarder for å sikre langvarig ytelse og pålitelighet.

Drivstofftank: En Nødvendig Investering

En drivstofftank er ikke bare en beholder for drivstoffet ditt, men også en kritisk komponent i bilens drivstoffsystem. Denne dieseltanken for Toyota Hiace er laget for å tåle de tøffe forholdene den kan bli utsatt for, og sikrer at drivstoffet ditt alltid er trygt og rent.

Toyota Hiace Dieseltank: Kompatibilitet og Kvalitet

Denne dieseltanken er kompatibel med alle motorer og både 2WD og 4WD versjoner av Toyota Hiace fra 1995 til 2015. Den er laget av høykvalitetsmaterialer for å sikre holdbarhet og pålitelighet.

Drivstofftank: Enkel Installasjon

Denne dieseltanken for Toyota Hiace er designet for enkel installasjon. Du kan være trygg på at du vil kunne installere den raskt og enkelt, uten behov for spesialverktøy eller avansert teknisk kunnskap.

Toyota Hiace Drivstofftank: Verdi for Pengene

Med denne dieseltanken får du utmerket verdi for pengene. Den er priset konkurransedyktig, og kvaliteten og holdbarheten sikrer at du vil få mest mulig ut av din investering.

OE: 77001-26605

- Alle motorer

- 2WD og 4WD