AL-KO AKS 3504 kulefeste med tyverisikring

UTTSKU:UT004941
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris16.399 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 7-14 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

AL-KO AKS 3504 kulefeste med tyverisikring

Hva er et kulefeste?
Kulefeste er en ekstremt viktig enhet som utfører en rekke funksjoner i forbindelsen mellom kjøretøy og tilhenger. Sikkerheten ved kjøring og bruk av tilhengeren under forskjellige værforhold avhenger av kvaliteten på festet, formålet og systemene som brukes.

Moderne design og forbedret ergonomi eliminerer svaiing og svaiing. Som et resultat gir den en trygg og avslappende tur med tilhenger med en totalvekt på opptil 3500 kg.

Kulekobling 3500 kg AL-KO AKS3504 - spesifikasjoner og tekniske data
Den oppfyller kravene i ISO 11555-1, takket være hvilken et kjøretøy med tilhenger sammen med AKS 3504 kan kjøre med en hastighet på 100 km/t. Trekkfestet er utstyrt med en slitasjeindikator for friksjonsforingene.

Tillatt draglast: 350 kg
Montering: M14 skruer
For tilhengere med GVM opp til 3500 kg.
Slitasjeindikator: ja
Utstyrt med en integrert tyverisikring og en sikkerhetsball.
For et trekk med en diameter på 60 mm.
Aktivering av stabiliseringshåndtaket presser to friksjonsforinger på venstre eller høyre side av kjøretøyets tilhengerkule. Koblings- og stabiliseringshåndtakene er adskilt fra hverandre og kan betjenes med kun én hånd. Slitasjeindikatoren overvåker tilstanden til friksjonsforingene og koblingsmekanismen. Friksjonsforingene er enkle å skifte ut takket være Clip-systemet. Soft-Dock-beskyttelseselementet er integrert.