Spoiler Cap - Bmw 7 M-Pack F01 08-13

MaxtonSKU:BM-7-01-MPACK-CAP1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap - BMW 7 M-Pack F01 2008 - 2013

Utvid utseendet og funksjonene til din bil med vår "Spoiler Cap - BMW 7 M-Pack F01 2008 - 2013". Dette produktet er spesialdesignet for å forbedre aerodynamikken og det visuelle utseendet til din bil. Vårt kjennemerke, Maxton Design, er kjent for produksjonen av høykvalitets, innovative og glatte optiske tuningdeler.

Maxton Design - Kvalitetsautopart

Bmw 7 M-Pack F01 Spoiler Cap er et produkt av Maxton Design, en ledende produsent i bransjen. Med ren dedikasjon til kvalitet og innovasjon, leverer vi et bredt spekter av spoilere, støtfangere, splitters, sideskjørt, og diffusere som kan oppgradere din bil både estetisk og funksjonelt. Denne spesielle spoiler-cappen er laget for å være enkel å installere, krever ikke ekstra maling og er perfekt for din Bmw 7 M-Pack F01.

Hvorfor kjøpe vår Bmw 7 M-Pack F01 Spoiler Cap?

Motstandsdyktig mot fuktighet og UV-stråling, er vår spoiler cap bygget for å vare. Den trekker også til seg flere luftstrømmer rundt bilens karosseri, noe som resulterer i høyere trykk av bakakselen og dermed forbedrer bilens trekkraft. Denne enheten vil sikre et racingpreget utseende for din BMW 7 M-Pack F01 og vil være en ideell avslutning på den generelle tuningprosessen.

Materialevalg - ABS

Vårt produkt, Bmw 7 M-Pack F01 Spoiler Cap, er laget av ABS - et robust, fleksibelt og slitesterkt materiale som håndterer ulike værforhold. Med TÜV-sertifisering og et lag som avviser UV-stråler, sørger denne spoiler-cappen for langvarig ytelse og pålitelighet. Kom forberedt på installasjonen med TÜV Materialgutachten-sertifiseringen og bli en del av vår globale kundebase som ønsker kvalitet, holdbarhet og overlegen ytelse.