Spoiler Cap - Hyundai I40 Mk1 11-14

MaxtonSKU:HY-I40-1-CAP1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap - Hyundai I40 Mk1 11-14

Denne kappen er ideell for din Hyundai I40 Mk1 fra årene 2011 til 2014. Utformet for å forbedre bilens aerodynamikk og gi et friskt, oppdatert utseende som vil skille bilen din ut fra mengden.

Viktige Egenskaper av Hyundai I40 Mk1 Spoiler Kappen

Designet er et resultat av Maxton Design, en polsk produsent kjent for sin høykvalitets optiske tuningdeler. Ikke bare er kappen attraktiv, men den hjelper også med å forbedre bilens trekkraft ved å øke trykket på bakakselen. Ikke bekymre deg om monteringsprosessen – kappen kommer klar til installasjon uten behov for ekstra maling.

Hvorfor Hyundai I40 Mk1 Spoiler Kappen er Verdt et Kjøp

Denne spoiler kappen er TÜV-sertifisert og inkluderer UV-beskyttelse. Ikke bare det, men det er også fuktighet-motstandsdyktig og kommer i en rekke forskjellige overflate utseender. Det vil gi bilen din et unikt racingutseende som du vil være stolt av å vise frem.

Materialet av Hyundai I40 Mk1 Spoiler Kappen

Denne spoiler kappen er laget av ABS, et materiale som er kjent for sin holdbarhet og fleksibilitet. Dette betyr at komponenten kan tåle hardt vær og kan vare i mange år. En ekstra bonus er at den har fått TUV Materialgutachten-sertifikat.