Bakfanger leppe - Maserati Ghibli Mk3 13-

MaxtonSKU:MA-GH-1-RSD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Bakfanger leppe - Maserati Ghibli Mk3 13-

Hjemme i bilindustrien ligger vår Bakfanger leppe til Maserati Ghibli Mk3 13-. Denne høykvalitets bilkomponenten markerer en sofistikert blanding av design, funksjonalitet og holdbarhet. Laget av ABS-plast, et materiale kjent for sin fantastiske holdbarhet og fleksibilitet, denne bakfanger leppen vil utgjøre en markant oppgradering i bilens estetikk og ytelse.

ABS-plast - Sikrer holdbarhet og fleksibilitet

Dette produktet er laget av ABS-plast, et materiale som er svært populært i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosseridele. ABS-plast møter strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, sikrer optimal holdbarhet og pålitelighet. Denne bakfanger leppen ytterligere styrker bilens struktur og gir forbedret bilens estetikk.

Klare instruksjoner - Enkel montering

Maserati Ghibli Mk3 13- bakfanger leppe leveres monteringsklar og inkluderer alle nødvendige monteringselementer samt en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn, noe som betyr at du kan installere den uten problemer selv. Gi bilen din det tunge, sporty utseendet den fortjener med denne leppen.

Maxton Design - Autorisert distributør i Norge

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Dette betyr at vi kan tilby våre kunder kvalitetsprodukter de kan stole på og stole på, samtidig som vi gir deg det anerkjente merket du fortjener.