Sideskjørt lepper - Dodge Durango RT Mk3 11-

MaxtonSKU:DO-DU-3-RT-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt lepper - Dodge Durango RT Mk3 11-: Forbedrer Utseendet på Din Bil

Dette sideskjørt lepper for Dodge Durango RT Mk3 11- sørger ikke bare for å gi bilen din et mer tiltalende utseende, men det fører også til økt holdbarhet og fleksibilitet. Laget av ABS-plast, et materiale som er hyppig brukt i bilindustrien, gjennomgår dette produktet strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent.

Kvaliteten og Holdbarheten du Trenger

Vår sideskjørt lepper er laget med ABS-plast, et materiale kjent for sin robusthet og langvarige bruk. Dette materialet brukes i stor grad til produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Vårt produkt oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som sikrer den høye holdbarheten og fleksibiliteten den tilbyr.

Enkel Monteringsprosess

Ingen ekstra trinn er nødvendig med vår sideskjørt lepper. Produktet kommer monteringsklart med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner, noe som sikrer enkel installasjon. I tillegg bidrar det til et drastisk forbedret utsende på begge sidene av bilen din.

Maxton Design — en Betrodd Leverandør

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Du kan derfor være trygg på at du investerer i et produkt av høy kvalitet som vil gi bilen din et betydelig estetisk løft.