Spoiler Cap - Audi A3 / A3 S-Line Sedan 8Y 20-

MaxtonSKU:AU-A3-8Y-SLINE-S-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap - Audi A3 / A3 S-Line Sedan 8Y 20-

Audi A3 Sedan 8Y 2020 og Audi A3 S-Line Sedan 8Y 2020 er begge populære valg blant kjøretøyentusiaster. Og som eier av en av disse finjusterte bilene vet du verdien av høykvalitets tuningdeler. Dette er nettopp det Maxton Design leverer. Dette høyprofilerte polske merket har i lang tid imponert med sin produksjon av raffinerte og effektive tuningdeler.

Spoiler Cap for Audi A3 / A3 S-Line Sedan 8Y: Optimal aerodynamikk og stil

På jakt etter en måte å forbedre din Audi A3 / A3 S-Line Sedan 8Y? Vurder vår Spoiler Cap. Denne eklektiske og stilige tilleggsdetaljen kan enkelt installeres og krever ingen ytterligere maling. Capen forbedrer bilens aerodynamikk og visuelt appell. Den er solid nok til å motstå uv-stråling og fuktighet.

En investering for kjøretøyet ditt

Denne Audi A3 / A3 S-Line Sedan 8Y spoiler cap er ikke bare vakkert designet, men er også TÜV-sertifisert. Dette innebærer at den oppfyller høye krav til kvalitet og sikkerhet. I tillegg til å forsterke din bils aerodynamikk, vil hetten bidra til et mer interessant racingutseende. Den er robust, fleksibel, og motstandskraftig mot tøft vær. Med denne spoiler cap, får du et høykvalitets Maxton Design-element som kommer klar for installasjon og har fått TÜV Materialgutachten-sertifikat.

Materiale egnet for høykvalitets bilkomponenter

Abs er et allsidig og slitesterkt materiale som viser egenskaper som gjør det perfekt egnet for produksjon av bilkomponenter av mange forskjellige typer. Det motstår tøft vær og hverdagens slitasje, noe som gjør det til et pålitelig valg for din Audi.