Diffuser Ford Escape ST-Line Mk3 12-19

MaxtonSKU:FO-ES-3-STLINE-RD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Diffuser (central rear splitter) - Ford Escape ST-Line Mk3 12-19

Beskrivelse av høykvalitets ABS-plast sidekjørte

Vårt sidekjør er laget av robust ABS-plast, en viktig komponent tunge brukes i bilindustrien for tilvirkning av fabrikkstoøtfangere og forskjellige karosserideler. Produktet har gått igjennom strammeste kvalitetskrav, er TÜV-godkjent og sikrer både høy holdbarhet, fleksibilitet og egnet materialvalg.

Monteringsklar Ford Escape ST-Line splitter

Denne sidekjørten endrer dramatisk utseendet på begge sidene av bilen. Den kommer monteringsklar, med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Du trenger ikke tenke på noen ekstra trinn for en problemfri montering.

Maxton Design produkter i Norge

Vi er en autorisert distributør av de høytytende produktene av Maxton Design i Norge. Maxton Design er kjent for sin bruk av kvalitetsmaterialer og innovative design som formelig transformerer kjøretøyets utseende og ytelse.

Våre ford Escape ST-Line produkter er en sikker investering i kjøretøyets estetikk og ytelse. Med en sentral bakre diffuser fra vårt utvalg, kan du være sikker på at bilen din vil skille seg ut på veien og levere optimal ytelse under alle forhold.