Spoiler V.2 - Peugeot 208 Mk2 19-

MaxtonSKU:PE-208-2-CAP2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Forbedre Din Peugeot 208 Mk2 med Spoiler V.2 - Peugeot 208 Mk2 19-

Gi Bilens Utseende En Overhaling Med Maxton Design

Maxton Design er et veletablert merke i bilverdenen, kjent for sine glatte og innovative høykvalitets tuningdeler. Denne Spoiler V.2 til Peugeot 208 Mk2 er intet unntak. Denne polske produsenten tilbyr et bredt spekter av spoilere, støtfangere, spredere, sideskjørt og diffusorer til mange forskjellige bilmerker for å optimere aerodynamikken og gi bilen din en frisk, ny look. Denne spoilerverlengeren er spesielt designet for Peugeot 208 Mk2 2019- og kommer komplett med 3M tape og en Degreaserklut for enkel installasjon.

Kvalitet Og Holdbarhet Med TÜV-Materialgutachten Sertifikat

Spoiler V.2 - Peugeot 208 Mk2 19- er et produkt av høy kvalitet laget med tanke på holdbarhet og ypperlig ytelse. Den er sertifisert med TÜV-Materialgutachten, noe som bekrefter dens førsteklasses kvalitet og langsiktige levetid. I likhet med alle produktene i vår butikk er den laget av solid ABS, kjent for dets holdbarhet og motstand mot tøft vær og sterk UV-stråling. Det er et perfekt materiale valg for bilprodukter da det er fleksibelt, sterk og holder seg godt under ulike forhold.

Spoileren Som Forbedrer Bilens Aerodynamikk Og Utseende

Installasjon av denne spoileren vil hjelpe til med å forbedre bilens aerodynamikk ved å øke lufttrykket på bakakselen, noe som resulterer i forbedret trekkraft. Ikke bare vil denne spoileren gi din Peugeot 208 Mk2 et oppgradert, sporty look, men den vil også øke bilens globale ytelse. Dette er virkelig et verdt tillegg til den generelle tuning av din bil. Den trenger heller ikke å males, da den finnes tilgjengelig i forskjellige overflateutseender. Gjør din Peugeot 208 Mk2 unik med denne pålitelige og høykvalitets Spoileren.