Flaps Til Frontleppe Toyota GR Yaris Mk4

MaxtonSKU:TOYA4GR4CNC-FSF1A-1
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Øk Din Bilens Utseende med Flaps Til Frontleppe Toyota GR Yaris Mk4

Oppgrader din Toyota GR Yaris Mk4 medflotte Flaps Til Frontleppe. Disse flappene er laget av høykvalitets ABS-plast, en materialetype som er kjent for sin styrke og holdbarhet i bilindustrien. Med det sterke kvalitetskrav til TÜV-godkjent fabrikkstøtfangere og andre karosserideler, kan du være trygg på at disse frontleppene vil tåle tidens tann.

Kvalitet og Holdbarhet

Alle våre Toyota deler går gjennom en streng kvalitetskontrollprosess for å sikre den høyeste standarden. Frontleppen laget av ABS-plast sikrer holdbarhet og fleksibilitet. Dermed tåler de de tøffeste kjøreforholdene du kan utsette din Toyota GR Yaris Mk4 for.

Optimal Passform og Enkel Installering

Vårt Flaps Til Frontleppe kommer klare til montering. Med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner, vil du oppleve en jevn og enkel installasjonsprosess. Du trenger ikke å bekymre deg for ekstra trinn, da alt du trenger følger med i pakken.

Flaps Til Frontleppe Toyota GR Yaris Mk4 i Svart Glans

Våre Flaps til Frontleppe Toyota GR Yaris Mk4 kommer i en elegant svart glans etterbehandling. Denne etterbehandlingen vil helt sikkert forbedre utseendet på din Toyota GR Yaris. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, som sikrer at du får topp kvalitetsprodukter for din bil.