Spoiler Cap V.1 - Toyota Yaris Mk4 19-

MaxtonSKU:TO-YA-4-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap V.2 - Toyota Yaris Mk4 19-

Beskrivelse: Sertifisert med TÜV Materialgutachten, er den Spoiler Cap V.2 til Toyota Yaris Mk4 et ideelt tilbehør til bilen din. Fremstilt av en ledende fabrikant, denne spoilerhatten er både glatt og kreativ, noe som gir en original finish til bilen din.

Hvorfor velge Toyota Yaris Mk4 spoilerhatten

Med en UV-beskyttende belegg, er denne spoiler cap ikke bare motstandsdyktig mot fuktighet, men er også ekstremt slitesterk. Den er designet for å forbedre aerodynamikken og trekkraften på bilen din, noe som gjør det til et sterkt verktøy for optisk tuning av bilen. Ikke mer behov for maling, takket være dens varierte overflatefinish.

Høykvalitets materialer og enkel installasjon

Fremstilt av ABS, er denne spoiler cap ideell for bilkomponenter av forskjellige typer. Den er TÜV-sertifisert og belagt med en UV-avstøtende lag. Med et raskt og enkelt installasjonsprosess, krever den ingen ekstra maling og gir bilen din et mer interessant racingutseende.

Gi bilen din et friskt, nytt utseende med Spoiler Cap V.2

Som en del av Maxton Designs omfattende produktsortiment, gir denne spoiler cap din Toyota Yaris Mk4 et oppfriskende utseende. Den harmoniske integrasjonen med en baksplitter, sideskjørt og en frontsplitter, komplett det elegante racing-utseendet til din bil.