Side Skirts Diffusers V.2 Porsche Panamera Turbo 970 Facelift

MaxtonSKU:PO-PA-970-T-SD2G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Side Skirts Diffusers V.2 Porsche Panamera Turbo 970 Facelift

Porsche Panamera Turbo 970 Facelift er oppgradert med vårt nyeste produkt - Side Skirts Diffusers V.2. Denne luksuriøse Sidekjørt er laget av ABS-plast som er kjent for sin bruk i bilindustrien til produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette materialet garanterer høy holdbarhet og fleksibilitet.

Forbedret Utseende Med Sidekjørt

Sidekjørt vil forvandle utseendet på bilen din i tillegg til å gi enestående funksjonalitet. Perfekt for Porsche Panamera Turbo 970 Facelift, gir drastisk forbedring i utseende og ytelse. Denne delen kommer klargjort for montering med all nødvendig utstyr og en detaljert monteringsmanual. Det er ingen ekstra trinn som trengs.

Maxton Design Autorisert Distributør i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, opprettholder vi strengeste kvalitetsstandarder. Alle våre produkter går gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre deres holdbarhet.

Målet vårt er å levere innovative og høykvalitets bildeler for å forbedre din kjøreopplevelse. Denne Side Skirts Diffusers V.2 for Porsche Panamera Turbo 970 Facelift er intet unntak. Utforsk vårt store utvalg av bildeler i dag.