Rear Side Splitters Mercedes-Benz CLA Shooting Brake Amg-Line X118

MaxtonSKU:ME-CLA-118-AMGLINE-ES-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Rear Side Splitters Mercedes-Benz CLA Shooting Brake Amg-Line X118

Den utrolige kvaliteten til Mercedes-Benz er sterkt manifestert i Rear Side Splitters Mercedes-Benz CLA Shooting Brake Amg-Line X118. Dette produktet er laget av premium ABS-plast, et materiale kjent for sin sterke tilstedeværelse i bilindustrien spesielt i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre karosserikomponenter. Kjent for å tilfredsstille strenge kvalitetskrav og TÜV-godkjenning, forsikrer dette produktet funksjonell soliditet, fremragende holdbarhet og allsidig fleksibilitet.

Høy kvalitet og holdbarhet

Middels Mercedes-Benz er anerkjent for sin standhaftige kvalitet og de sterke funksjonene til Rear Side Splitters Mercedes-Benz CLA Shooting Brake Amg-Line X118 understreker denne helhjertede verdien. Materialevalget, ABS-plast, er godt akseptert i bilverdenen for sine bemerkelsesverdige egenskaper, spesielt dens holdbarhet og fleksibilitet.

Klar for montering, bedre utsende og autoritativ distribusjon

Denne diffuseren blir levert monteringsklar med alle nødvendige elementer og en monteringsmanual. Det er ingen ekstra trinn nødvendig for installasjon, noe som gjør det praktisk for brukeren. Når installert, gir dette produktet et dramatisk bedre utseende på bilen. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, så du kan stole på vårt produkt og dets kvalitet.