Travers Foran - Chevrolet Lacetti 03-11

NomaxSKU:ZRZ-DW-002
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris5.199 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 7-14 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Travers foran - Chevrolet Lacetti 03-11

Forbedre bilens kjøreegenskaper med en ny travers foran til Chevrolet Lacetti 03-11 hos Nomax.no. Denne traversen er av høy kvalitet og passer perfekt til din bilmodell. Med en stabil travers foran får du bedre kontroll og sikkerhet på veien.

Høy kvalitet og pålitelighet

Vår travers foran til Chevrolet Lacetti 03-11 er laget av slitesterke materialer som sikrer langvarig bruk. Den er konstruert for å takle ulike veiforhold og belastninger. Du kan være trygg på at denne traversen vil gi deg pålitelighet og optimal ytelse.

Enkel installasjon

Denne traversen er enkel å installere og passer direkte på din Chevrolet Lacetti 03-11. Du trenger ikke å gjøre tilpasninger eller bruke mye tid på montering. Med bruksanvisning inkludert er det enkelt for deg å bytte travers selv og spare tid og penger på verkstedbesøk.

Forbedrede kjøreegenskaper

En ny travers foran vil forbedre bilens håndtering og stabilitet. Med en kvalitetsdel som er spesifikt designet for Chevrolet Lacetti 03-11, vil du oppleve bedre kontroll, redusert støy og vibrasjon, og økt trygghet på veien. Gjør kjøreopplevelsen din enda bedre med denne traversen fra Nomax.no.

Pålitelig levering og god kundeservice

Vi tilbyr rask levering av traverser for Chevrolet Lacetti 03-11. Hos Nomax.no kan du være trygg på at du vil motta bestillingen din i tide og i god stand. Vi legger stor vekt på kundetilfredshet og ønsker å gi deg den beste opplevelsen når du handler hos oss.

  • Passer til: Chevrolet Lacetti 03-11
  • Plassering: Foran
  • Produktnummer: 47780
  • Vekt: 2 kg
  • Materiale: Stål

OE: 96549877