Diffuser (With Vertical Bars) Bmw I8

MaxtonSKU:BM-I8-1-RD1G+RD2G
3 anmeldelser

Pris:
Salgspris5.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Din BMW i8 med Vår Diffuser (Med Vertikale Barer)

Forbedre din bilopplevelse ved å bruke vår Diffuser (med vertikale stenger) for BMW i8. Dette produktet er laget av førsteklasses ABS-plast, som er kjent for sin høye holdbarhet og fleksibilitet. ABS-plast blir bredt brukt i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler, og sikrer høy kvalitet og holdbarhet på de komponentene vi tilbyr.

Kvalitet og Holdbarhet

Vår diffuser går gjennom strenge kvalitetskontroller og er TÜV-godkjent for å sikre produktenes pålitelighet over tid. Uansett om du kjører i røffe forhold eller bare vil oppgradere bilens estetikk, vil vår BMW i8 diffuser være et utmerket valg.

Enkel Installasjon

Diffuseren kommer klar til montering, med alle nødvendige installasjonselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig, som gjør prosessen praktisk og enkel for deg.

Velg Din Innstilling

Vårt produkt tilbyr tre forskjellige sluttbehandlingsalternativer, som lar deg tilpasse bilens utseende etter din smak. Uavhengig av hvilken stil du foretrekker, vil vår BMW i8 diffuser forbedre bilens overordnede estetikk betydelig.

Vi er en autorisert leverandør av Maxton Design-produkter i Norge, og vi er stolte av kvaliteten og designen av produktene våre.