Sentersplitter Bak Mercedes-Benz CLS Amg-Line C257

MaxtonSKU:ME-CLS-257-AMGLINE-RD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.699 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Forbedre Din Bilens Utseende Med Sentersplitter Bak Mercedes-Benz CLS Amg-Line C257

Mercedes-Benz CLS Amg-Line C257 Sentersplitter: Kraftig og Holdbar

Denne Sentersplitter Bak Mercedes-Benz CLS Amg-Line C257 er laget av ABS-plast, et materiale som er kjent for høy holdbarhet og fleksibilitet. ABS-plast, mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre komponenter i bilens karosseri, sikrer at dette produktet er bygget for å vare. Produktet har gjennomgått strenge kvalitetskontroller og er TÜV-godkjent, som ytterligere forsterker vårt løfte om holdbarhet og kvalitet.

Elegant Design: Forvandle Utseende på Din Mercedes-Benz

Det er ikke bare materialet som gjør denne Sentersplitter spesiell. Den er designet for å gi bilen din et drastisk forbedret utseende. Installer denne diffusoren for å gjøre baksiden av Mercedes-Benz CLS bilen din mer iøynefallende og tiltalende. Den kommer monteringsklar, med alle nødvendige monteringselementer og en brukervennlig monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn, så du kan enkelt installere den selv.

Maxton Design: Din Autoriserte Distributør i Norge

Vi er stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Du kan være trygg på at du kjøper genuine deler fra en pålitelig kilde. Uansett om du er ute etter et estetisk tiltalende tillegg til din bil eller en holdbar del, kan du stole på Maxton Design og deres produkter av høy kvalitet.