Frontleppe Hyundai Tucson Mk3

MaxtonSKU:HY-TU-3-FD2G+FD2RG
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris6.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe Hyundai Tucson MK3: Økt Estetikk og Holdbarhet

Oppgrader din Hyundai Tucson MK3 med vår robuste og stilige frontleppe. Vår frontleppe er laget av høykvalitets ABS-plast, en materiale som blir bredt brukt i bilindustrien til å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Med strenge kvalitetskrav og TÜV-godkjenning garanterer vi høy holdbarhet, fleksibilitet og den beste kvaliteten på materialet.

Estetisk Oppgradering for Hyundai Tucson MK3

Vår frontleppe vil gi din Hyundai Tucson MK3 et drastisk bedre utseende. Den gir et sterkere og mer distinkt uttrykk for bilen din. Fordi vi vet at installasjon kan være en utfordring, kommer vår frontleppe monteringsklar, uten behov for ekstra trinn. Vi inkluderer alle nødvendige monteringselementer, samt en monteringsmanual med klare instruksjoner.

Maxton Design: Pålitelig Kvalitet og Design

Som en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, tilbyr vi bare de beste kvalitetsproduktene til din bil. Du kan stole på vårt produkt til å gi bilen din det løftet det trenger, både når det gjelder estetikk og holdbarhet. Velg vår frontleppe for Hyundai Tucson MK3 og opplev forskjellen i kjøreopplevelse og utseende.