Sidesplittere Bak Mercedes-Benz E63 AMG Estate S213

MaxtonSKU:ME-E-213-63-ES-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader din Mercedes-Benz E63 AMG Estate S213 med høy kvalitet Sidesplittere

ABS-plast Sidesplittere: Langvarig og pålitelig

Våre Sidesplittere for Mercedes-Benz E63 AMG Estate S213 er laget av robust ABS-plast, et materiale som ofte brukes i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og karosserideler. Disse produktene oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre høy holdbarhet og fleksibilitet. De vil tåle påkjenningene i alle kjøresituasjoner, og beholder sin høye kvalitet over tid.

Enkel installasjon: Monteringsklar diffuser

Våre ABS-plast Sidesplittere kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Etter installasjonen vil diffuseren gi et drastisk bedre utseende bak på din Mercedes-Benz E63 AMG Estate S213, samtidig som den forbedrer bilens aerodynamikk for optimal kjøreopplevelse.

Maxton Design: Autorisert distributør i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, garanterer vi for kvaliteten på våre Sidesplittere. Alle produkter kontrolleres for å sikre at de oppfyller Maxton Designs høye kvalitetsstandarder. Gi din Mercedes-Benz E63 AMG Estate S213 det lille ekstra med våre holdbare og elegante Sidesplittere.