Spoiler CAP Volkswagen Golf 8 GTI

MaxtonSKU:VW-GO-8-GTI-CAP1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap Volkswagen Golf 8 Gti 2020

Brukervennlig og holdbar, vår Spoiler Cap Volkswagen Golf 8 Gti er det perfekte tillegget til din bil. Denne pakken kommer komplett med alt du trenger for en problemfri installasjon - en spoilerforlengelse med 3M Tape og en avfettingsklut. Laget av Abs-plast, et materiale kjent for sin styrke og fleksibilitet, vil du merke en forskjell i bilens ytelse og utseende.

Passer til Volkswagen Golf 8 Gti 2020

Spoiler Cap er spesielt designet for Volkswagen Golf 8 Gti 2020 modeller, og sikrer en sømløs passform. Dette produktet har blitt TÜV Materialgutachten-sertifisert som garanti for materialet. Ved å oppgradere til vår spoiler cap setter du ikke bare standarden for bilens estetikk, men også for dens aerodynamiske ytelse.

Mer Holdbar og Fleksibel Abs-plast

Vårt produkt er laget av høykvalitets Abs-plast, et materiale som ofte brukes i produksjonen av fabrikkfanger og andre bildeler. Abs-plast kjennetegnes av dens økte styrke og fleksibilitet, og ble spesielt opprettet for bruk i bilindustrien. Med dette ekstra belegget over din bil, kan du være sikker på holdbarheten og levetiden til den.

Komplett Sett for Enkel Installering

Ikke bare er vår Spoiler Cap skreddersydd for din bil, men det er også meget enkelt å installere, takket være det komplette settet vi tilbyr. Medfølger er en Spoilerforlengelse med 3M Tape, og en Avfettingsklut som sikrer at installasjonen blir så glatt som mulig.