Bakfanger leppe V.2 Volkswagen Golf 8 GTI Clubsport 20-

MaxtonSKU:VW-GO-8-GTI-CS-RSD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Bakfanger Leppen V.2 for Volkswagen Golf 8 GTI Clubsport 20-

Vår produkt Bakfanger leppe V.2 for Volkswagen Golf 8 GTI Clubsport 20- er produsert av høykvalitets ABS-plast, mye brukt i bilindustrien. Dette sikrer en høy grad av holdbarhet og fleksibilitet. Kvalitetskravene våre er strenge, og dette produktet er TÜV-godkjent, noe som forsikrer deg om den høye kvaliteten.

ABS Plast: Holdbar og Fleksibel

Denne bakfanger leppen er laget av ABS-plast, et materiale verdsatt i bilindustrien for sin holdbarhet og fleksibilitet. ABS-plast er det foretrukne materialet brukt i produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler, noe som gjør dette produktet til et utmerket valg for å forbedre bilens utseende.

Estetiske Fordeler og Monteringsklar

Med denne Bakfanger leppe V.2, vil bilen din få en dramatisk estetisk forbedring. Den er monteringsklar med klare instrukser og alle nødvendige monteringskomponenter inkludert. Ingen ekstra trinn er nødvendig, noe som gjør prosessen enkel og ukomplisert.

Vi er Autorisert Distributør av Maxton Design Produkter i Norge

Vi er autorisert leverandør av Maxton Design produkter i Norge. Med oss, kan du være trygg på kvalitet og pålitelighet av produkter du kjøper. Ta kontakt med oss for mer informasjon om vårt produktutvalg.