Sidesplittere Bak Hyundai Genesis Coupe Mk.1

MaxtonSKU:HY-GE-1-C-RSD1C
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplittere Bak Hyundai Genesis Coupe Mk.1

Kvalitets Sidesplittere laget av ABS-plast

Sidesplittere Bak Hyundai Genesis Coupe Mk.1 er en high-end diffuser laget av høyt holdbar ABS-plast som er vidt brukt i bilindustrien. ABS-plasten som brukes til å lage denne diffuseren er det samme materialet som brukes til å produsere støtfangere og andre karosserideler. Dette produktet har også gjennomgått strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som sikrer langsiktig holdbarhet, fleksibilitet og kvalitet.

Forbedring av bilens utseende med Sidesplittere

Denne diffuseren vil gi en drastisk forbedring i utseendet til baksiden av bilen din. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Dette betyr at det ikke er noen ekstra trinn. Du får alt du trenger for å forvandle bilens utseende med vår Sidesplittere Bak Hyundai Genesis Coupe Mk.1.

Maxton Design produkter – Din autoriserte distributør

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge. Du kan stole på oss for å gi deg høykvalitetsprodukter som vil tåle tidens prøve og forbedre utseendet til bilen din. Velg Sidesplittere Bak Hyundai Genesis Coupe Mk.1 for enestående kvalitet og ytelse.