Spoiler CAP Ford Focus MK4

MaxtonSKU:FO-FO-4-CAP1C
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap Ford Focus Mk4: Din Premium Bilmodifikasjons Partner

Forbedre kjøreegenskapene og estetikken til din Ford Focus Mk4 Hatchback 2018 med vår Spoiler Cap Ford Focus Mk4. Dette produktet er laget av høystyrke Abs-plast - et materiale valgt spesielt for sin enestående holdbarhet og flexibilitet i bilindustrien. Vi er den autoriserte distributøren av Maxton Design-produkter i Norge, garanterer deg premium kvalitet for hver kjøp.

Hele settet ditt Inkluderer:

Dette Spoiler Cap settet kommer komplett med en Spoilerforlengelse utstyrt med 3M Tape for enkel installasjon, og en Avfettningsklede for å sikre en ren og optimal påføring. Hver del av settet er designet for å sikre en smidig og effektiv installasjonsprosess for bilentusiaster på alle nivåer.

Garantert sterkt og fleksibelt av Abs-plast

Med vårt Spoiler Cap Ford Focus Mk4 kan du forvente økt styrke og fleksibilitet takket være det solide Abs-plasten det er laget av. Dette materialet brukes i produksjonen av fabrikkstøtfanger og andre bildeler, noe som sikrer at produktene tåler daglig slitasje. Abs-produkter er kjent for sin holdbarhet over tid.

TÜV Materialgutachten-sertifisert produkt for din trygghet

Dette produktet har oppnådd TÜV Materialgutachten-sertifisering, som bekrefter dens kvalitet og pålitelighet. Du kan stole på at Spoiler Cap Ford Focus Mk4 vil oppfylle og overgå dine forventninger, og gir deg enestående verdi for pengene.