Travers bak - Suzuki Swift 05- 2WD

Spar 1.200,-
NomaxSKU:ZRZ-SU-002-D
4 anmeldelser

Pris:
Salgspris2.299 kr Ordinær pris3.499 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 1-2 virkedager)
Frakt:
399 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
stk

Beskrivelse

Travers Bak - Suzuki Swift 05 - 2WD

Denne høykvalitets traversen bak er spesialdesignet for Suzuki Swift 05 - 2WD og vil oppgradere og forbedre kjøretøyets bakaksling. Med robust konstruksjon og presisjonstoleranse vil denne traversen gi bedre stabilitet og kjøreytelse på veien.

Holdbar konstruksjon

Traversen er laget av holdbart materiale som sikrer lang levetid og pålitelighet. Den er laget for å tåle ekstreme forhold og belastninger, noe som gjør den til et pålitelig valg for både hverdagsbruk og mer krevende kjøring.

Forbedret stabilitet

Ved å oppgradere bakakslingen med denne traversen vil du oppleve økt stabilitet og bedre kontroll over kjøretøyet. Dette er spesielt viktig når du kjører i svinger eller på ujevne veier.

Perfekt passform

Traversen er spesifikt designet for å passe perfekt til Suzuki Swift 05 - 2WD, noe som sikrer enkel og presis installasjon. Du trenger ikke å bekymre deg for kompatibilitetsproblemer - denne traversen vil passe sømløst til kjøretøyet ditt.

Oppgrader kjøreytelsen

Med denne traversen kan du oppgradere kjøretøyets bakaksling og forbedre kjøreytelsen. Du vil oppleve bedre stabilitet, kontroll og respons, noe som vil gi deg en mer behagelig kjøreopplevelse.

Tekniske spesifikasjoner 

- Passer til: Suzuki Swift 05

- 2WD

- Materiale: Stål

- Farge: Svart

- Inkludert: 1 travers bak