Frontleppe V.3 Skoda Superb Mk3 Fl

MaxtonSKU:SK-SU-3F-FD3G+FD3G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris6.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe V.3 Skoda Superb Mk3 Fl - Kvalitet og Design for Din Bil

Oppgrader bilens utseende med vår Frontleppe V.3 Skoda Superb Mk3 Fl. Denne frontleppen, laget av slitesterk ABS-plast, gir bilen din et forbedret og attraktivt utseende. ABS-plast er et populært materiale i bilindustrien, mye brukt for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Vårt produkt er nøye konstruert for å oppfylle strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre høy holdbarhet og fleksibilitet.

Estetisk Appell og Funksjonalitet med Frontleppe V.3 Skoda Superb Mk3 Fl

Med sin sofistikerte design, forbedrer frontleppen utsendet på bilen drastisk. Den kommer monteringsklar, med alle nødvendige monteringselementer inkludert, og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Med denne frontleppen, trenger du ikke å bekymre deg for ekstra trinn - alt er klart for enkel og problemfri installasjon.

Maxton Design - Autorisert Distributør i Norge

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Du kan være trygg på at du kjøper kvalitetsdeler til bilen din når du handler hos oss. Med Frontleppe V.3 Skoda Superb Mk3 Fl, får du ikke bare et stilig designelement til bilen din, men også kvalitet og holdbarhet som kommer fra et merke kjent for sin fortreffelighet i bilindustrien.