Sidesplitters Bak V.1 Ford Focus St-Line

MaxtonSKU:FO-FO-4-STLINE-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplitters Bak V.1 Ford Focus St-Line: En Drastisk Oppgradering For Bilen Din

Denne Sidesplitters Bak V.1 for Ford Focus St-Line er førsteklasses kvalitet, designet for å gi et bedre utseende bak på bilen din. Den er laget av kvalitets-ABS-plast som brukes mest i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Dette produktet oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre høy holdbarhet og fleksibilitet.

Drastisk endring med Sidesplitters Bak V.1 for Ford Focus ST-Line

Sidesplitters Bak V.1 for Ford Focus St-Line vil gi din bil et drastisk forbedret utseende. Den leveres monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det kreves ingen ekstra trinn for montering, noe som gjør det til et enkelt valg for bilentusiaster som ønsker å oppgradere bilens utseende uten komplikasjoner.

Enestående Egenskaper og Fordeler

Med attraktive egenskaper som karbonimitasjon og tekstur, er denne sidesplitteren fremstilt for å tilføye stil og funksjonalitet. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, og vi er stolte av å tilby dette høykvalitetsproduktet til våre kunder. Oppgrader bilen din i dag med denne førsteklasses Sidesplitters Bak V.1 for Ford Focus St-Line.