Frontleppe V.1 Jeep Grand Cherokee Wk Str8

MaxtonSKU:JE-GC-3-SRT8-FD1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe V.1 Jeep Grand Cherokee WK Str8: Forbedring av Stil og Kvalitet

Frontleppe V.1 Jeep Grand Cherokee WK Str8 er en ideell oppgradering for din bil, laget spesielt for å forbedre utseendet og den generelle ytelsen. Laget av slitesterk ABS-plast, et materiale ofte brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler.

Stor Holdbarhet og Fleksibilitet med ABS-Plast

Produktets styrke og robosthet er sikret med strenge kvalitetskrav og TÜV-godkjenning. Absolutt holdbarhet sikrer at elementene ikke brekker eller deformeres under belastning. Dens fleksibilitet gir mulighet til å tilpasse seg de fleste forhold, noe som gjør den frontleppen til Jeep Grand Cherokee WK Str8 til et pålitelig valg.

Drastisk Bedre Utseende og Enkel Monteringsprosess

For et dramatisk forbedret utseenden på bilen, vil denne frontleppen til Jeep være et fantastisk valg. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og monteringsmanual med klare instruksjoner. Der er ingen ekstra trinn i prosessen, hvilket gjør monteringen enkel og grei.

Autorisert Distributør av Maxton Design Produkter i Norge

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, og dette garanterer at du mottar biledeler av høy kvalitet fra oss. Kjøpe Jeep Grand Cherokee WK Str8 bilkomponenter fra oss gir deg den sikkerheten du trenger at bilen din får det den fortjener.