Frontleppe Seat Ibiza IV Cupra(6J) Preface Model

MaxtonSKU:SE-IB-4-CUPRA-FD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe til Seat Ibiza IV Cupra (6J) Preface model

Ideen om å blande både funksjonalitet og estetikk gir deg vår ABS Frontleppe for Seat Ibiza IV Cupra. Denne frontleppen er spesielt designet for Seat Ibiza IV Cupra Preface-modeller, og er laget av ABS-plast, et materiale som er mye brukt i bilindustrien til produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler.

ABS plast: Materialet for høy holdbarhet og fleksibilitet

Denne frontleppen går gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre den høye holdbarheten og fleksibiliteten. ABS plasten som det er laget av, er kjent for sin robusthet og pålitelighet, noe som gjør dette produktet til et perfekt tillegg til bilen din.

Bedre ytre estetikk med vår Frontleppe

For ikke å nevne det visuelle løftet denne frontleppen for Seat Ibiza gir. Den vil gi et drastisk bedre utseende av bilen, forbedrer dens estetikk og utstråler en sportslig eleganse. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn, noe som gjør installasjonen enkel og grei.

Autorisert distributør av Maxton Design produkter

Som autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, gir vi deg kun det beste innen bilmodifikasjoner og -oppgraderinger. Sett ditt personlige preg på bilen din i dag med vår Frontleppe for Seat Ibiza IV Cupra.