Sidesplitters Bak Subaru Impreza Wrx Sti 2009-2011

MaxtonSKU:SU-IM-3-WRX-STI-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplitters Bak Subaru Impreza Wrx Sti 2009-2011: Eksklusiv Fordeling for Din Bil

Oppdag vår høykvalitets diffuser for Subaru Impreza WRX STI 2009-2011, produsert av erstattingsdeler produsenten Maxton Design. Dette bemerkelsesverdig tilbehøret er utformet spesielt for å forbedre både bilens estetikk og ytelse. Laget av slitesterk ABS-plast, som er mye brukt i bilindustrien til å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler, dette produktet har gjennomgått strenge kvalitetskrav og er TÜV godkjent.

En Strålende Satsning på Holdbarhet og Fleksibilitet

Dette produktet, er en perfekt balanse mellom holdbarhet og fleksibilitet. Plasten dette produktet er laget av er kjent for å være ekstremt varig, og den vil pålitelig tjene bilen din i årevis. Flexibilitetsegenskapene bidrar til å opprettholde det fantastiske utseendet til diffuseren, selv under harde vei forhold.

Forbedret Utseende og Enkel Installasjon

Vår Subaru Impreza WRX STI diffuser vil gi et drastisk forbedret utseende til baksiden av bilen. Det er ingen ekstra trinn og alle monteringsdeler er inkludert. Monteringsmanualen gir klare instruksjoner som gjør det enkelt å montere diffuseren uten behov for profesjonelle tjenester. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge.

Kjøp Din Diffuser fra En Autorisert Distributør i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design i Norge, garanterer vi produkter av høy kvalitet som er optimalisert for din bil. Velg våre high-end-diffusere for Subaru Impreza WRX STI 2009-2011, og opplev forskjellen.