Vinger Canards Subaru Impreza Wrx Sti (Blobeye)

MaxtonSKU:SU-IM-2F2-WRX-STI-CNC-CAN1
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.199 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Vinger Canards Subaru Impreza Wrx Sti (Blobeye)

Subaru Impreza WRX STi (Blobeye) er en helt unik bil for dem med sans for sporty ytelse og stil, og med vår nye Vinger Canards, blir den enda bedre. Laget av slitesterk ABS-plast, kjent for sin holdbarhet og fleksibilitet, er dette produktet like solid og pålitelig som bilen selv.

ABS-plast Diffuser: Bygget for kvalitet og holdbarhet

Våre diffusere går gjennom strenge kvalitetskontrollprosesser og er TÜV-godkjent for å sikre høyeste holdbarhet og kvalitet. Takket være det ABS-plast materialet de er laget av, leverer de langvarig ytelse og optimal motstand mot daglig slitasje. Enda bedre, de er utformet for å være lett å montere, med alle nødvendige monteringsdetaljer og en tydelig instruksjonsmanual inkludert.

Forbedrer stilen på bilen din

Vinger Canards Subaru Impreza WRX STi (Blobeye) Diffuseren vil gi et drastisk bedret utseende på bilen din. Denne enkle oppgraderingen kan gjøre en stor forskjell i bilens estetikk, og legger til et ekstra nivå av style og sofistikasjon til bilens bakside.

Maxton Design: Autorisert distributør i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, kan vi garantere for kvaliteten på produktene vi selger. Hver del er nøye utformet for å oppfylle de høyeste standarder, og gir deg tryggheten i å vite at du kjøper fra en pålitelig kilde.