Støtfangerskjørt Valance Bak Ford Opel Astra K Opc-Line

MaxtonSKU:OP-AS-5-OPCLINE-RS1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.199 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Støtfangerskjørt Valance Bak Ford Opel Astra K Opc-Line

Du ser på den høykvalitets Støtfangerskjørt Valance Bak Ford Opel Astra K Opc-Line, en bilkomponent designet for å forbedre bilens ytre estetikk og funksjonalitet. Støtfangerskjørt er laget av industriledende ABS-plast nøye utvalgt for sin holdbarhet og fleksibilitet.

ABS-plast: Støtfangerskjørtets håndlagede materiale

Valget av ABS-plast i produksjonen av dette produktet sikrer høy holdbarhet og pålitelighet. Det brukes bredt i bilindustrien til å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet, noe som vitner om dets styrke og motstand mot skader. Hver eneste enhet gjennomgår strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som sikrer en uovertruffen standard på produktet.

Drastisk Bedre Utseende: Ta Bilen til Neste Nivå

Med Støtfangerskjørt Valance Bak Ford Opel Astra K Opc-Line, vil du oppleve et betydelig løft i bilens bakside utseende. I tillegg er det ikke nødvendig med ekstra trinn i installasjonsprosessen. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige elementer, inkludert en klar og detaljert bruksanvisning for montering, noe som gjør monteringsprosessen så enkel som mulig.

Maxton Design Produkter: Autoriserte Distributører i Norge

Vi er stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Ved å velge oss, kan du være trygg på å kjøpe autentiske produkter av høy kvalitet som lever opp til dine forventninger.