Frontleppe V.2 - Opel Astra GTC OPC-Line J 11-18

MaxtonSKU:OP-AS-J-GTC-OPCLINE-FD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Frontleppe V.2 - Opel Astra GTC OPC-Line J 11-18

Som en betrodd spesialist innenfor bilindustrien tilbyr vi uovertruffen kvalitet med vår Frontleppe V.2 - Opel Astra GTC OPC-Line J 11-18. Denne toppmoderne frontleppen gir din bil et estetisk løft mens den opprettholder funksjonalitet og ytelse.

ABS-Plast av høy kvalitet

Våre frontlepper er laget av det robuste ABS-plast materialet som er kjent for sin overlegen holdbarhet og fleksibilitet. Denne typen plast brukes ofte innen bilindustrien til å lage fabrikkstøtfangere og andre viktige karosserideler. Hver frontleppe gjennomgår strenge kvalitetskontroller og er TÜV-godkjent for å garantere det høye nivået av holdbarhet og fleksibilitet.

Maksimal brukervennlighet

Denne Opel Astra GTC OPC-Line J 11-18 frontleppen kommer monteringsklar. Alle nødvendige monteringselementer og en klar og forståelig monteringsmanual er inkludert. Med denne vil du oppleve en sømløs monteringsprosess uten noen ekstra trinn.

Maxton Design Autorisert Distributør

Vi er stolte av å være anerkjent som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, et merke kjent for sin høykvalitets og innovative biltillbehør.