Sideskjørt racing diffusers Ford Mustang Mk6 Gt ABS

MaxtonSKU:FO-MU-6-GT-CNC-SD1A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.599 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Ford Mustang Mk6 GT ABS Sideskjørt Racing Diffusors

Eksklusivt Sideskjørt for Ford Mustang Mk6 GT er laget av overlegen ABS-plast, et materiale som hyppig brukes i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. ABS-plast gir dette produktet en høy holdbarhet og utrolig fleksibilitet. Vårt sideskjørt er underlagt strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å møte de høyeste standardene i bransjen.

Makeover til Mustang med Sideskjørt

Ønsker du å gi bilen din et radikalt bedre utseende? Vårt sideskjørt er svaret. Denne oppgraderingen vil gi et drastisk forbedret utseende på begge sidene av din Ford Mustang Mk6 GT. Alle nødvendige monteringselementer leveres sammen med en detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn – alt er designet for enkel montering.

Maxton Design Distributør i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, står vi klare til å tilfredsstille din biloppgraderingsbehov. Våre produkter er laget for bilentusiaster, av bilentusiaster. Maxton Design legger stor vekt på design og ingeniørkunst, og det gjenspeiler seg i vårt sideskjørt for Ford Mustang Mk6 GT. Lett montering og bruk av høypresterende ABS-plast sikrer enestående kvalitet og holdbarhet.