Sideskjørt Mercedes Slk R170

MaxtonSKU:ME-SLK-R170-AMG204-S1A
3 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.899 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Mercedes Slk R170: En Revolusjon innen Styling og God Kvalitet

Bli kjent med vårt Sideskjørt Mercedes Slk R170, laget av ABS-plast, kjent for sin pålitelighet og bruk i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og karosserideler. Dette sideskjørtet gjennomgår strenge kvalitetskrav og TÜV godkjenning for å sikre høy holdbarhet og fleksibilitet, noe som gir den mest optimale og pålitelige ytelsen.

TUV Godkjent Plast – Holdbarhet og Kvalitet

Vårt sideskjørt er TUV Godkjent, noe som betyr at det er av høyeste kvalitet. Dette gir den beste holdbarheten og fleksibiliteten, noe som sikrer at den ser bra ut og varer lenge. Produktet kommer med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det krever ingen ekstra trinn for montering, noe som gir enkel installasjon.

Forbedret Utseende – Forvandle din Mercedes Slk R170

Vårt sideskjørt for Mercedes Slk R170 forbedrer utseendet på bilen din betraktelig. Det gir din bil et dramatisk bedre utseende og hever dens appell på begge sider. Sidekjørtet er designet for å passe perfekt til bilens karosseri og gir det et moderne og stilig uttrykk.

Maxton Design - Autorisert Distributør i Norge

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Du kan være trygg på at du får autentiske produkter av høy kvalitet som oppfyller alle dine forventninger og mer.