Sideskjørt Mercedes Clk W209 Amg Look

MaxtonSKU:ME-CLK-209-AMG-S1A
4 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.899 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Mercedes Clk W209 AMG Look: Ta Bilen Til Neste Nivå

Din bil fortjener de beste delene, og Sideskjørt Mercedes Clk W209 AMG Look er nettopp det. Laget av abs-plast, det samme materialet som brukes i autoproduksjonen for støtfangere og andre viktige karosserideler, er dette produktet robust, holdbart og stilig.

Økt Håndverk og Design

Vårt sideskjørt er laget med presisjon og oppmerksomhet på detaljer. Produktet gjennomgår strenge kvalitetskontroller og er TÜV-godkjent for å sikre den høyeste holdbarheten og fleksibiliteten. Påføringen av dette Mercedes Clk W209 AMG sideskjørtet vil visuelt forbedre bilenes begge sider.

Rask Og Enkel Montering

Produktet leveres klar for montering, med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn, noe som gjør prosessen rask, effektiv og praktisk. Montering av sideskjørtet har aldri vært enklere.

En Autorisert Distributør av Maxton Design-Produkter

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, garanterer vi for kvaliteten på våre produkter. Vårt engasjement for kvalitet og tilfredshet betyr at vi tilbyr kun de beste delene til din Mercedes AMG.