Sentersplitter Bak V.2 Mercedes Cla A45 Amg C117 Facelift

MaxtonSKU:ME-CLA-117F-AMG-CNC-RS2A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris5.899 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak V.2 Mercedes Cla A45 Amg C117 Facelift

Vårt Sentersplitter Bak V.2 er perfekt for din Mercedes CLA A45 AMG C117. Produsert med kvalitetsstandarder som har blitt nøye testet for å sikre sin holdbarhet og fleksibilitet, er det klart at dette produktet vil endre bilens utseende.

Introduksjon av ABS Plast, Ideell for Bilindustrien

Diffuseren er laget av ABS-plast, et seriøst robust materiale mye brukt i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. ABS plast er kjent for sin høye holdbarhet, og dette produktet er ikke noe unntak.

TUV Godkjent og Streng Kvalitetskrav

Denne Sentersplitteren går gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV godkjent for å forsikre seg om at den lever opp til de høye forventningene. Fleksibilitet og holdbarhet kommer ikke på bekostning av kvalitet når det gjelder dette produktet.

Drastisk Forbedring i Utseende med Enkel Installasjon

Den medfølgende monteringsmanualen kommer med klare instruksjoner, noe som gjør monteringen svært enkel. Det vil gi en drastisk forbedring i utseendet til bilens bakside, noe enhver bil entusiast vil sette pris på. Det er ingen ekstra trinn nødvendig med alle nødvendige monteringselementer inkludert.

Vi er stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge.