Sidesplittere Bak Mercedes-Benz Cla C117 Amg-Line Facelift

MaxtonSKU:ME-CLA-117F-AMGLINE-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplittere Bak Mercedes-Benz Cla C117 Amg-Line Facelift: Uovertruffen Kvalitet og Elegant Design

Når du ønsker å gi Mercedes-Benz-modellen din det unike, utseendeforbedrende utstyret, trenger du en Sidesplittere Bak Mercedes-Benz Cla C117 Amg-Line Facelift. Dette er en høyst preferert løsning, produsert av en troverdig bilindustris navn - Maxton Design.

Utmerket Holdbarhet og Fleksibilitet

Denne sidesplitteren er konstruert med streng TÜV-godkjent kvalitet i fokus. Laget av ABS-plast, som er mye brukt i bilindustrien, garanterer dette produktet enestående holdbarhet. Dette materialet benyttes i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre karosserikomponenter, noe som vitner om sin pålitelighet og robusthet. Med dets høy fleksibilitet, er det en ideell komponent for din Mercedes-Benz.

Lett Montert for Dramatisk Forbedret Utseende

Din bil vil dra nytte av den drastiske visuelle boosten denne sidesplitteren gir. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en grundig monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig, noe som betyr rask og bekymringsløs installasjon.

Vi er stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, og vi sikrer at du får det beste utvalget av førsteklasses bilkomponenter.