Sentersplitter Bak V.2 Mercedes C W204 Amg-Line (Facelift)

MaxtonSKU:ME-C-204-AMGLINE-CNC-RS3A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.199 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak V.2 Mercedes C W204 Amg-Line (Facelift)

Mercedes C W204 Amg-Line (Facelift) er en high-end bilmodifikasjon for de som verdsetter kvalitet og design. Sentersplitter Bak V.2 er kjent for sin drastisk bedre utseende, laget av det sterkeste ABS-plasten og godkjent av TUV.

ABS Plast Kvalitet og TÜV Godkjent

Det er ingen hemmelighet at mange modifikasjonselementer ikke holder seg godt over tid. Men vår Sentersplitter Bak V.2 er designet for å overleve tøffe forhold. Det er fordi den er laget av ABS-plast, et materiale mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Dette materiale gir styrke, fleksibilitet og holdbarhet

Forbedrer Bilens Utseende Drastisk

Ved å montere denne bakre sentersplitteren vil man få et drastisk forbedret utseende bak på bilen. Denne modifikasjonen kommer monteringsklar, komplett med alle nødvendige monteringselementer. Den medfølgende monteringsmanualen gir klare instruksjoner, og det er ingen ekstra trinn nødvendig.

Maxton Design - Autorisert Distributør i Norge

Vi stolt av å være en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge. Som kunde kan du være sikker på å motta originalprodukter av høy kvalitet, sammen med førsteklasses kundeservice og rask levering.