Sentersplitter Bak V.1 Mercedes C W204 Amg-Line (Facelift)

MaxtonSKU:ME-C-204-AMGLINE-CNC-RS2A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.199 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

SenterSplitter Bak V.1 Mercedes C W204 Amg-Line (Facelift): Optimaliser din kjøretøytuning med holdbart og attraktivt bilutstyr

ABS-plast, et materiale som hyppig brukes i bilindustrien for å produsere fabrikkstøtfangere og andre kroppsdel, er hva som utgjør vår SenterSplitter Bak V1. Dette produktet går gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre dets høye holdbarhet og fleksibilitet.

Forbedre Bilkjørets Utseende Med Vår Diffuser

Denne diffuseren vil gi et drastisk bedre utseende på baksiden av bilen. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer. Vår utførlige monteringsmanual med klare instruksjoner gjør installasjonen sømløs uten behov for ekstra trinn.

Offisielle Distributører av Maxton Design-Produkter i Norge

Vi er stolte av å være autoriserte distributører av Maxton Design -produkter. Vi leverer alltid det ypperste av kvalitet og vår Maxton Design SenterSplitter for Mercedes C W204 Amg-Line (Facelift) er intet unntak.

Rev opp din Mercedes C W204 Amg-Line (Facelift) med vår SenterSplitter Bak V1

Oppgrader din Mercedes C W204 Amg-Line (Facelift) med vår ferdigmonterte, sterke og holdbare Maxton Design SenterSplitter Bak V1. Vår splitter gir bilen din et elegant utseende samtidig som det opprettholder bilens høykvalitetskrav. Vi sørger for at din Mercedes-bil får optimal prestasjon og estetikk.