Frontleppe Racing Vw Golf VII Gti

MaxtonSKU:VW-GO-7-GTI-CNC-FD1A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.499 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe Racing Vw Golf VII Gti: Gjør bilen din skiller seg ut

Introduserer det ultimate tilbehøret til din VW Golf VII GTI - Frontleppe Racing VW Golf VII GTI. Laget av ABS-plast, et hyppig brukt materiale i bilindustrien, gir dette produktet både holdbarhet og fleksibilitet. Våre frontlepper er strenge kvalitetstestet og TÜV-godkjent, noe som sikrer at våre produkter opprettholder det høyeste nivået av ytelse.

Drastisk forbedret estetikk med Frontleppe Racing Vw Golf VII Gti

Vår Frontleppe Racing VW Golf VII GTI gir dramatisk forbedret visuell appell til bilen din. Dette produktet kommer klart til å bli montert med alle nødvendige monteringselementer og en detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner. Dette sikrer enkel og problemfri installasjon, uten behov for ekstra trinn.

Autorisert forhandler av Maxton Design produkter i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, leverer vi den høyeste kvaliteten på biltilbehør og deler. Vi er dedikert til å tilby det beste av produkter og tjenester for å møte alle dine bilbehov. Enten du er ute etter å oppgradere utseendet på bilen din eller forbedre dens ytelse, har vi det du trenger.

Vårt brede utvalg av produkter, sammen med vår kompromissløse dedikasjon til kundetilfredshet, gjør oss til ditt beste valg for alle dine bilbehov. Velkommen til en verden av kvalitet, effektivitet og fantastisk design med Frontleppe Racing Vw Golf VII Gti.