Frontleppe V.5 Vw Golf 7 R Facelift

MaxtonSKU:VW-GO-7F-R-FD5G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe V.5 Vw Golf 7 R Facelift: Forbedre Din Bilens Utseende Med vår Konstruksjon i ABS-Plast

Med vår høykvalitets Frontleppe V.5 Vw Golf 7 R Facelift, vil du oppleve en markert forbedring i din bils utseende. Denne frontleppen er laget av ABS-plast, et materiale som er svært utbredt innen bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Produktet er gjennomgår strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre dets høye holdbarhet, fleksibilitet og materialkvalitet.

Skreddersy din Bil med Nødvendige Monteringelementer og Monteringsmanual

Kompletter bilens utseende med en stilfull frontleppe som er klar til montering. Denne frontleppen til Vw Golf 7 R Facelift leveres med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Ingen ekstra trinn er nødvendige. Du får en drastisk oppgradering av bilens utseende uten komplikert montering.

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, gir vi deg valget mellom disse tre etterbehandlingene, slik at du kan tilpasse Frontleppe V.5 Vw Golf 7 R Facelift til din bil og din stil.

Bestill den høykvalitets frontleppen i ABS-plast som vil forvandle utseendet på din Vw Golf 7 R Facelift. Gå for en betydelig oppgradering av din bil med Frontleppe V.5 Vw Golf 7 R Facelift!